Skip to main content
лято, море

Отпуснете се и се забавлявайте: Почивка в Хотел Замъка

Всеки един от нас заслужава време за отпускане, пълноценен релакс и разкош. И няма по-добро място за това от Хотел Замъка. Ние не просто предлагаме място за нощувки – ние предоставяме уютно убежище, където спокойствието и комфортът са основните ни приоритети.

 1. Уютна и шумоизолирана Двойна Deluxe стая
  Всяка една стая в Хотел Замъка е проектирана с мисъл за вашия максимален комфорт. Шумоизолацията гарантира непрекъснато спокойствие и уединение, докато уютът на интериора ви превръща престоя в незабравимо преживяване.
 2. Комфортни матраци за пълен релакс
  Матраците в стаите са от най-високо качество, за да ви осигурят оптимален комфорт и добре заслужена почивка. А възглавничките ни направо ви отвеждат в царството на Орфей. Погрижете се за себе си, починете си пълноценно и се насладете на пълно възстановяване само след няколко дни на морето.
 3. Чистота и благоухание на всяка стъпка
  За нас в хотел Замъка, чистотата е от ключово значение. Стаите се почистват с внимание към всеки детайл, а благоуханието на свежест и чистота ви приветства веднага след първата крачка в хотела.
 4. Вкусна храна и био зеленчуци
  Нашите готвачи приготвят всяко ястие с любов и внимание, като използват само най-свежите био зеленчуци от собствената ни градина. Разнообразието от вкусове ще ви очарова и удовлетвори. Предлагаме различни видове храна – балансирано меню, кето меню, без глутенови предложения, ниско-въглехидратни изкушения и други вкусни и здравословни тайнства.
 5. Големият и чист външен басейн
  Насладете се на плуване в нашия голям и кристално чист басейн, който е подходящ за деца и възрастни. Не се притеснявайте от по-хладните дни – водата се подгрява и ви гарантира максимално удоволствие дори и през по-студените периоди от сезона. Не забравяйте да опитате и авторските ни коктейли край басейна, докато се наслаждавате на почивката си.
 6. Близост до морето и боровата гора
  Хотел Замъка е идеално разположен в близост до морето, като в същото време ви предлага и възможността за разходка в прекрасната борова гора на Странджа планина. Незабравими приключения и изживявания ви очакват всяка минута от вашата ваканция. В горичката над хотела има прекрасен adventure парк, подходящ за деца и тийнейджъри с въжени мостове, скейт рампи, лятно кино на открито, мини концерти, трасета за тротинетки и велосипеди.
 7. Параклис за специални моменти
  Имаме уютен параклис, подходящ за сватби, кръщенета и други специални събития. Заедно с нас можете да отпразнувате вашите най-важни моменти и да ги направите още по-специални. Нямате църковен брак ? Искате да подновите клетвите си пред Бога ? Заповядайте, ще ви помогнем в планирането и организацията на Вашия приказен момент.
 8. Растителност и зеленина, които поглъщат сивотата на ежедневието и ви пренасят в един различен спокоен и уютен свят
  Впуснете се в обятията на природата и се насладете на красотата на нашия бутиков хотел. Растителността и зеленината около хотела ни не само допринасят за уют и красота, но и предоставят допълнителна защита от шума, праха и любопитните погледи.
 9. Грижи за околната среда и екологична отговорност
  В „Замъка“ се грижим за околната среда и прилагаме мерки за нейното запазване. Рециклираме, компостираме, използваме възобновяеми източници на енергия и избираме екологични препарати и консумативи за нашите дейности. Призоваваме Ви да бъдете част от тази мисия за една по-чиста Вселена и да се включите в инициативите ни. Във всяка стая ще откриете насоки как бихте могли да допринесете за това. Ние оценяваме и благодарим в аванс за желанието и усилията, които ще положите за да направим света едно по-чисто и приятно място за нас и децата ни.
 10. Преживяване, което оставя следа
  Почивката в Хотел Замъка не е просто едно изживяване – тя е пътешествие към вас самите, тя е вкус и комфорт, тя е шанс и нова възможност, тя е всичко онова от което имате нужда и е достатъчно да го пожелаете, това е почивката, която оставя незабравими спомени и ви кара да се чувствате като у дома. Почивката, за която с удоволствие и усмивка ще си спомняте през студените зимни дни с чаша вино в ръка.

Направете правилния избор за вашата ваканция – Хотел Замъка. Предимствата ни са очевидни, а гостоприемството – ненадминато. Очакваме Ви с цялата си любов и благодарност за доверието, което ни гласувате в аванс.