Skip to main content

Диана и Серж са Ви подготвили отново горещо събитие. Те Ви предлагат:   „Готов ли си да рестартираш цялата си система? Да заредиш. Нова по-мощна и по-стабилна система за живеене. Да заживееш отново на пълна мощност. Да използваш целия си потенциал. Да усетиш пулса си жив, да усетиш пулса на живота! Животът е пулсация, енергия! Ние можем да се научим да плуваме с вълните на този пулс, да вдишваме енергията на случващото се, да бъдем с него. Да чувстваме, без да бъдем наранени и без да изпитваме болка. Да живеем в Радост, Удоволствие и Екстаз. И да ги споделяме с другите! Животът е магия! Да обичаш означава да знаеш от какво вълшебство, от каква магия се нуждае твоя партньор и да му ги доставяш. И ние можем да правим това. Диана и Серж ви канят на едно пълноценно, споделено пътуване в Пулса на Живота!  Ще се научим да откриваме нови източници на жизненост и енергия

Ще търсим ключа към разбирането на енергийния си код, привлекателност и харизма
Ще изследваме: феномена на излъчването и личния магнетизъм, своята чувственост и проявите си на интимност
Ще творим магии: ще проявяваме и ще извеждаме собствената си светлина
Ще практикуваме: Йога§тантрични практики, Танцови практики и практики на докосване
Ще усвояваме: различните енергии, които танцуват зад архетипите
Ще сътворим: мистичен ритуал на брега на морето, ще изчистим сенките си и заблестим със светлината на Истинния ни Аз
Ще се срещнем: с неочаквани или неразбирани аспекти от себе си, както и с други търсещи и интересни хора
Ще се забавляваме: ще плуваме в басейна и морето, ще се нагреем в сауната и ще релаксираме в джакузито, ще дадем и получим сетивни удоволствия, ще танцуваме, ще играем и ще хапваме чудесна храна. Заявете мястото си сега! Обадете се на Серж 0879507950 Ще се заредим с наслада и радост, за да се върнем към нормалното си ежедневие с повече осъзнатост, за да вибрираме с Пулса на Живота! Този ритрийт е за вас, ако:
Желаете да се свържете със своя вътрешен вълшебник
Искате да изследвате променените състояния на съзнанието си и трансформиращото състояние на ЕКСТАЗ в нервната си система
Копнеете да откриете своя еротичен код и изразите всичките си емоции в защитена, подкрепяща среда.
Искате да научите как докосването и правенето на любов могат да се превърнат в духовно преживяване.
Копнеете да преживеете дълбоко свързване с човека до вас и целия заобикалящ ви свят по лек, естествен и насладен начин. Заявете мястото си сега! Обадете се на Диана 0898591150 КАНИМ ви да пътувате в топлите светлини на черноморското лято с нас! Да навлезете в игриви проучвания и в същото време да се вдъхновите да създавате здравословни споразумения и връзки, като същевременно оставате напълно верни на себе си. Това събитие е за двойки и интимни приятели или тези, които са любопитни да изследват, играят и практикуват един с друг. Локацията
Събитието се провежда в хотел Замъка, Царево. Плажът е наблизо, имаме на разположение зала за занятия, басейн, джакузи и сауна.
Ще направим един нощен Мистичен Ритуал на брега на морето, ще се потопим по-дълбоко в нашата душа, сърце и битие! Какво да очаквате?
4 групови практики на ден
Късна вечерна практика
Време за отдих и почивка край морето
Възможност да зададете въпроси си и да изследвате темите, които ви вълнуват Ще ПРАЗНУВАМЕ, ще имаме танци, ритуали и парти!
Ще се свързваме, ще докосваме, ще играем и изследваме собствените си ограничения. Каним ви да дойдете и да работите с вашия партньор. Ако нямате такъв, вероятно ще бъде възможно да практикувате с други хора, но винаги в рамките на вашия избор и споразумение. Внимание:
АКО нямате партньор, но желаете да се включите, не можем да ви гарантираме, че ще имате партньор, с който да работите. Нооо,…. ще направим всичко възможно за да осигурим баланс. Нищо не е задължително
Наблюдението е участие
Ние учим на свободата на радикалната самоотговорност За кого е този ритрийт?
За Всеки – начинаещи, запознати и напреднали. Практиките могат лесно да се прилагат от нивото на което се намирате в момента, и от вас самите зависи колко дълбоко ще искате да навлезете. Какво ще проучим? (Това е описание на възможностите, тъй като всяка група е различна и има различни нужди – планът може да се промени в движение.) Как да навлизаме в екстатични изменени състояния на съзнанието и сътворяваме магията на живота.
Сваляне на телесно-емоцианалните брони и активиране на жизнената ни сила Кундалини.
Промяна на неврологичното състояние. Изцеление.
Манифестиране на желания за мечтания от нас живот и за да си отговорим на важни за нас въпроси
Разширяване с възбуда и божествено изравняване. Докосване и игра.
Магическо докосване и масаж. Как да яздим вълните на вкусното, чувствено удоволствие.
Инициация във Виолетов Пламък – извеждане на собствената светлина. За водещите: Диана
До скоро бих се описала като Търсач. Постоянно търсех и консумирах нови знания и практики, а менюто включваше: Психология, Астропсихология, ЕЕГ-биофийдбек терапия, Усуи Рейки, Каруна Рейки, Теате, Изис Сейким, Кристалотерапия, Акашови записи, ТЕС, Медиация и какво ли още не. Исках да знам. Всичко! Да съм най-добрата. И все ми се струваше, че не знам достатъчно. Работех до припадък. Болна перфекционистка! Едно безкрайно състезание със самата мен в търсене на щастието… И един ден просто се събудих… На 40, закъсняваща с 3 часа за собствения си Рожден Ден, защото трябваше да свърша още нещо в офиса и осъзнах, че това трябва да спре СЕГА! Пожелах си го, духнах свещите и го СБЪДНАХ… Защото няма никакво значение какво и колко знаеш, а само какво правиш, как живееш дните си. И живееш ли ги наистина или просто тичаш като обезумял през тях все преследвайки нещо… Днес аз съм просто ЩАСТЛИВА ЖЕНА! Правя само това, което обичам. Нямам работно време. Не работя в понеделниците. Вече не изучавам, а дегустирам и изживявам това, което възбужда сетивата ми. Без очаквания, без оценки, без бързане. Само с безкрайно любопитство и вкус към живота. Творя бижута, оргонити и парфюмни свещи. Живея в любов и екстаз с най-прекрасния мъж, който ме разбира, подкрепя и вдъхновява. Ако животът ми е филм, би се казвал „Гурме за душата“. А какво преподавам? Ами СЕБЕ СИ… Живот в Сбъднатост, Любов и Споделеност…
ФБстраница : https://www.facebook.com/Neverend.LOVE.LOVE
=== Серж Практикувам йога от 2010 година. Тогава бях предприемач, после станах обучител по личностно и екипно развитие. Днес преподавам Йога и водя Тантра семинари за мъже, жени и двойки. Заедно с това, аз съм телесен терапевт и „trusted dearmouring practitioner“. Експерт съм в Катарзиса и Екстаза. Интегрирането на тези елементи е непрекъснат процес, аз непрестанно се уча и актуализирам практиките и семинарите си за оптималност и актуалност. Моят подход е иновативен, интегриран и отворен, но също така, се стремя да не се занимавам с псевдонаука и заблудите на New Age. Имам за цел да дам модерна интерпретация на Класическата Тантра за хората на 21-ви век чрез творческо интегриране на традиционните източни подходи с прозрения от западната философия, психология и наука. FB страница Пътят на Екстаза https://www.facebook.com/adidisha.yoga/
Тантра практики: https://dearmouring.adidishayoga.eu/bg
За Пътя на Екстаза можете да прочетете тук : https://adidishayoga.eu/bg/post/ptyat-na-ekstaza
Йога на Екстаза: https://adidishayoga.eu/…/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%BD…
=====================
Внимание : Ако прилагате дори само една практика от този тренинг, вашите резултати ще имат огромно влияние не само върху сексуалния, но и върху целия ви живот, така че, ще можем да станем част от една общност и да продължаваме да израстваме заедно.
Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.
Участието в семинара не изисква вяра в никакви свръхестествени сили или религиозни догми.
КОВИД 19
Това е събитие за осъзнати хора, което означава, че поемаме отговорност за себе си и другите. И, оставаме у дома, ако се чувстваме болни, мием ръцете си и спазваме стриктна хигиена! Инвестиция:
Включва семинар, настаняване в двойна стая, ползване на басейн, сауна и джакузи, закуска и вечеря. Спазващите веган или вегетариански режим, както и тези, които изискват настаняване в единична стая (цена!), трябва да уведомят организаторите предварително.
Транспорт от и до хотела не е включен.
За двойка: 1935 лв. Ранно записване до 10 май 1835 лв
Един участник: 1075 лв. Ранно записване до 10 май 1025 лв
Забележка: Самостоятелните участници превеждат капаро 250 лв за да влязат в листата на изчакващите. Ако не се намерят достатъчно желаещи от съответния приятелски пол, капарото ще ви бъде възстановено.
За двойки: За да осигурите мястото си, ние изискваме 500 лева невъзстановим депозит. Пълно заплащане най-късно до 31 юни. Дневно разписание: 1 практика х 60 мин; 3 практики х 90 мин
сесия 1 08,00 – 09,00
Закуска 09,00 – 10,00
сесия 2 10,00 – 11,30
Релакс зона 11,30 – 17,00
сесия 3 17,00 – 18,30
Вечеря 18,30 – 20,00
сесия 4 20,00 – 21,30
Релакс Зона 21,30 – 23,00 Забележка : По време на вечерната Релакс зона се очаква включването ви в организирани игри, парти, масаж и забавления За въпроси и регистрация:
Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се обадите или изпратите съобщение на Серж 0879507950, https://www.facebook.com/adidisha.yoga или Диана 0898591150, https://www.facebook.com/Neverend.LOVE.LOVE
и заплатите своевременно таксата си за участие.
Очакваме ви на това магично пътуване “ За нас отново е изключително удоволствие да бъдем домакин на тяхното събитие. Очакваме и Вас.

Прочетете още новини