Skip to main content

Открийте рая на земята с Великденска почивка в Замъка!

Великден е време за обновяване, за радост и споделяне на моменти с любимите ни хора. И няма по-добро място за това от Замъка – вашата идеална почивка на море, където всеки момент е пълен с наслада и удоволствие. Вярваме, че всяко семейство заслужава най-доброто. Десет причини защо да изберете почивката в Замъка:

 1. Изключително удобство и лукс
  Нашите Стаи са обзаведени с луксозни мебели и предоставят максимално удобство за вас и вашите близки. Разкошът и комфортът са гарантирани за перфектна почивка.
 2. Вкусни кулинарни изкушения
  В Замъка готвачите приготвят най-вкусните ястия, използвайки само най-свежите и качествени продукти. Очаква ви изобилие от кулинарни изкушения, които ще задоволят и най-изтънчения вкус. Ние сами произвеждаме зеленчуците за хрупкавите ни салатки, те са изцяло био отгледани, без пръскане с химикали и изкуствени торове.
 3. Разнообразие от забавления
  За децата и вътрешното дете във вас, предлагаме различни забавления и активности. От игрални площадки в близост до хотела до водни спортове, разходка с лодка, АТВ разходка, конна езда идр. в Замъка винаги има нещо за всекиго. Настолни игри, възможност за различни активности, йога сред природата и др.
 4. Спокойствие и релакс
  Забравете за ежедневния стрес и напрежение. В Замъка ще се потопите в спокойствието на морския бриз и ще се насладите на пълноценна почивка в шумоизолираните стаи.
 5. Индивидуален подход и внимание към детайла
  Нашият екип от професионалисти се грижи за всеки момент от вашия престой. От персоналното обслужване до внимателното отношение към всеки детайл, в Замъка всичко е подредено с единствената цел – вашия комфорт, удоволствие и наслада.
 6. Био храна и екологично отношение
  Замъка се грижи не само за вашето удобство, но и за околната среда. Предлагаме био храна и принципи на устойчиво развитие за по-здравословен и екологичен престой. Ние рециклираме, използваме възобновяеми източници на енергия и отопление.
 7. Неповторими Великденски традиции
  От традиционния великденски обяд до веселите празнични игри, в Замъка отбелязваме с Великденско предложение и по най-красивия начин този светъл празник. Преживейте магията на празника с нас! Елате и се включете в боядисването на яйцата, месенето на козунаците или направо в дегустацията 🙂
 8. Домашeн yют и топлина
  Замъка е мястото, където се чувствате като у дома. Атмосферата е изпълнена с топлина и уют, която прави всеки момент специален. Позволете ни да се погрижим за Вас, докато чувствате уюта на дома си.
 9. Споделени моменти с любими хора
  В Замъка се събират хора, които споделят общи интереси и страсти. Тук ще срещнете нови приятели и ще създадете незабравими спомени заедно. Щастливи сме когато ни се доверявате и заедно превръщаме спомените в незабравими мигове.
 10. Безопасност и сигурност
  Вашият комфорт и безопасност са наш приоритет. За нас чистотата и сигурността са изключително важни и ние полагаме усилия те да са на най-добро ниво, за да сме сигурни, че вашия престой е спокоен и щастлив.

Не се колебайте! Резервирайте вашата Великденска почивка в Замъка още сега и се потопете в света на насладата и релакса! 🌊🌟🐚