Skip to main content

🤩 Стартираме лятото с поредица събития под мотото
💝 „Любовта към Себе си“!
🎉 С удоволствие Ви каним на
💃 „Разгръщане на Свещената женственост“
✨ с водещ Албена Милушева

Скъпи дами,
Всяка от нас е преминала през различни периоди в живота си – свързани с много креативност, красота, енергичност, когато всичко се случва с лекота и в перфектен синхрон с обкръжаващата ни среда, природата и нас самите, както и периоди на трудности, дисбаланс и проблеми, когато не се чувстваме добре. Във всеки един от случаите това се дължи на енергията – колко високо енергийно ниво поддържаме и как насочваме енергията си – съзидателно, творящо и разгръщащо или разрушително.
По време на практиката ни ще ви разкажа и покажа (с лесни физически упражнения, подходящи и за напълно начинаещи) как да повишавате и насочвате своята женска енергията, как да работите за разгръщане и постигане на личния потенциал, красота, подмладяване и регенериране на клетъчно ниво, както и да сътворявате с лекота.
По време на практиката ще работим върху:
✨ Възвръщане на женската сила;
✨ Освобождаване на страхове, стари модели, тревоги и блокажи (ментални, емоционални и енергийни);
✨ Освобождаване от вредни навици, модели на поведение, бариери;
✨ Овладяване на другата страна на силата – тайните на женската сила и енергия и как да я насочваме и за какво да я използваме (наслада, сътворение, креативност, самолечение);
✨ Отваряне на вратите за любов и изобилие;
✨ С помощта на тази практика ще свържете и разгърнете богинята в себе си.

Работата със свещената женската енергия също така отблокира и хармонизира първи и втори енергиен център и действа много благотворно при лечение на някои видове заболявания в тази област. По време на практиките ще се обърне внимание и на трети енергиен център /слънчевия сплит/ и сърцето. Ще се свържем с Божествения източник и чрез силата на любовта ще повишим вибрациите си. Ще се намираме в състояние, в което можем да сътворяваме чудеса и да видим резултатите реализирани много бързо в живота си след това. Ще бъдем по-женствени, красиви, статираме процеси на регенериране, пробуждане, сбъднатост.

Практиката е добре да се изпълнява на празен стомах или най-малко час и половина след храна! Да не се употребява алкохол в деня на събитието преди нея (след това – по ваша преценка; алкохола понижава енергийните вибрации).

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
– не се препоръчва участие в събитията на дами в след оперативен период от 6 месеца (гинекологични интервенции), както и при онкологични заболявания (при такива проблеми се препоръчват друг вид енергийни практики)

По време на практиката е необходимо да бъдете с удобно (спортно) облекло, без тесни дънки или панталони по тялото. Необходимо е да има свобода на движението и безпроблемно протичане на енергията. Който има може да си донесе собствена постелка (и поради хигиенни причини).

За водещата:
Албена изучава и практикува медитации, разнообразни енергийни техники и системи, практики за женска енергия. Тя открива своята страст към езотериката още в ранна детска възраст. През последните години се насочва към интензивно обучение в Рейки (Сертифициран Рейки Учител), Каруна, Теате, Сейким Изис и други древни системи за духовно разгръщане.
Албена е сертифицирана в Акашови записи и интензивно работи с ангели, архангели, духовни водачи, силата на рода. Последователка е на Вадим Зеланд – Транссърфинг на реалността, както и на няколко други системи за програмиране на реалността, такава, каквато желаем да я изживеем. Помага за насочване и разгръщане на личния потенциал на всеки човек, включително чрез дихателни практики, музика, откриване и изчистване на енергийни блокажи. Провежда индивидуални консултации и групови обучения.

Практиката се осъществява с любезното съдействие на Хотел Замъка Царево, гр. Царево в уикенда 20 – 21 юни 2020. В тази връзка за гостите на хотела има преференциални условия, а именно:

Пакет от 2 нощувки + закуски + един безплатен масаж на гръб САМО за 69 лв./ човек при двойно настаняване

Участие в 1 практика (Разгръщане на свещената женственост): 15 лв;
Участие в 2 практики (тази + ритуал на 21.06): 25 лв
Индивидуална консултация: 40 лв (само след предварително записване по мейл или тел).
За външни посетители (които не са гости на хотела):
Участие в 1 практика (Разгръщане на свещената женственост): 20 лв;
Участие в 2 практики (тази + ритуал на 21.06): 35 лв
Индивидуална консултация: 50 лв (само след предварително записване по мейл или тел).

Начало: 16:30 часа
Край: 18:00 часа

Прочетете още новини