Skip to main content

Здравейте приятели, 🤩 Продължаваме с второто събитие от поредицата 💝 „Любовта към Себе си“!
🎉 С удоволствие Ви каним на 21 юни 2020:

Настъпва лятното слънцестоене – период ог годината, наситен с изключително мощната Ян (мъжка) енергия, Слънцето навлиза в зодиакалния знак на Рак, а Луната е в Близнаци.
Този период е силно лечебен – използва се за самолечение, зареждане и енергизиране на тялото, реализиране на дейности, които са близо до кулминацията им или вливане на енергия в съкровени желания за тяхното материализиране. Природните сили около този ден са много концентрирани. За това периода е благоприятен за личното и духовно развитие, материален просперитет, изобилие във всичките му проявления, разгръщане и разтеж.

Нощта на лятното слънцестоене е обагрена с мистични нюанси за ритуали за сила, красота и изобилие, гадаене, пророчески сънища и мъдрост и прозрения.

Лятното слънцестоене е празнуване на вибрациите на слънчевата енергия. Бележи най-дългия ден от годината – ден на светлина, мъдрост, изобилие, плодородие, прозрения и сила. Ден, в който се отдава почит на слънцето с огнени ритуали, свързани с прастари култове към слънчевия бог. Сега слънцето е най-силно и всичко в света около нас е в най-активната си фаза. През този ден вяка мисъл и действие, реализирано със силата на чистото намерение и ритуала имат способността да се материализират в живота ни.

През този ден ние ще направим Слънчев ритуал, свързан със силата на елемента огън, с който ще работим за:
Освобождаване и преодоляване на страхове, стари модели, навици или бариери (ще ги пречистим със силата на огъня);
Ще издигнем вътрешната си сила и ще я насочим към намерението си, което желаем да реализираме;
Ще интегрираме енергията на елемента огън и ще запазим вибрациите му в тялото;
Ще се свържем с Бога или Богинята в себе си;
Ще заземим енергиите за материализиране и сбъдване на намеренията ни.

Преди практиката е забранена употребата на алкохол (след нея – по ваша преценка; алкохола понижава енергийните вибрации), не се препоръчва да се храните поне час и половина преди практиката.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
всеки може да участва в ритуала без значение от възраст или религиозни убеждения, по време на ритуала се работи основно е приридните елементи и личната сила/ намерение. Работи се само за лично разгръщане/ намерения/ желания, не се допуска да се прави за друг човек.

По време на практиката е необходимо да бъдете с удобно (спортно) облекло, без тесни дънки или панталони по тялото (ще има част с прескачане на огъня). Необходимо е да има свобода на движението и безпроблемно протичане на енергията.

За водещата:
Албена изучава и практикува медитации, разнообразни енергийни техники и системи за алтернативно лечение, духовно разгръщане, практики за женска енергия. Тя открива своята страст към езотериката още в ранна детска възраст. През последните години се насочва към интензивно обучение в Рейки (Сертифициран Рейки Учител), Каруна, Теате, Сейким Изис и други древни системи за духовно развитие.
Албена е дипломирана в Академията за Акашови записи и интензивно работи с ангели, архангели, духовни водачи, силата на рода. Последователка е на Вадим Зеланд – Транссърфинг на реалността, както и на няколко други системи за програмиране на реалността, такава, каквато желаем да я изживеем. Помага за насочване и разгръщане на личния потенциал на всеки човек, включително чрез дихателни практики, откриване и изчистване на енергийни блокажи. Провежда индивидуални консултации и групови обучения.

Практиката е се осъществява с любезното съдействие на Хотел Замъка Царево, гр. Царево в уикенда 20 – 21 юни 2020. В тази връзка за гостите на хотела има преференциални условия, а именно:

УИКЕНД ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ 2 ЗАКУСКИ + МАСАЖ на гръб САМО за 69 лв. на човек, при настаняване в двойна стая.

Пакет от 5 нощувки + закуски = 99 лв. на човек

За гости на хотела:
Участие в 1 практика (Ритуал лятно слънцестоене): 15 лв;
Участие в 2 практики (Разгръщане на свещената женственост + Ритуала): 25 лв
Индивидуална консултация: 40 лв (само след предварително записване по мейл или тел).
За външни посетители (които не са гости на хотела):
Участие в 1 практика (Ритуал лятно слънцестоене): 20 лв;
Участие в 2 практики ( Разгръщане на свещената женственост + Ритуала) : 35 лв
Индивидуална консултация: 50 лв (само след предварително записване по мейл или тел).

Начало: 11:00 – 12:30 часа

Място: Хотел Замъка Царево, гр. Царево

Прочетете още новини