Skip to main content
За вашето Обучение и добро настроение ще се погрижат нашите прекрасни преподаватели в различни области:
Дани Липчев- Йога и Медитация
Серж Ади Диша – Тантра и Енергетика
Станислав Багалев – Винг-чун и Тай-чи
Емил Кънов – Музика и Звукоизвличане
Галя Михайлова – Ащанга и Ин Йога
Верни на традицията и по-мобилизирани от всякога, ви каним на следващото приключение от серията Heaven on Earth. Тази година, макар и запазвайки динамиката и разнообразието от практики, основният фокус на ритрийта ще е малко по-различен. А именно личните връзки. Независимо дали са романтични, приятелски или бизнес, връзките с хората са единственото, което ни държи стъпили на земята, ангажирани с процеса на развитието си, както личностното така и професионално, а дори и цивилизационно.
За да можем да постигнем това, сме организирали цялата програма около една основна тема – Комуникацията 🗣️ . Казано накратко, тя е толкова значима, че умението ни да я водим е поставено на изпитание ежедневно. Дали е физическа, емоционална или ментална, комуникацията стои в основата на всяко едно отношение – през еднодневната авантюра до приятелствата, продължаващи години, и всичко помежду им. И всичко се корени в нещо, привидно много семпло – даването и получаването.
Този ритрийт ще бъде онова време, което все не ни достига да мобилизираме личните ресурси в постигането на възможно най-голям прогрес в разбирането и управлението на тялото, както във физическите, така и в по-фините му аспекти. Затова и програмата, която сме подготвили е интензивна, но и възнаграждаваща! 💯👌

💰ЦЕНА:
Пакетна цена:
4 дни - 650 лв с всички практики

3 дни - 500 лв с всички практики
---
За да позволим максимална гъвкавост в избора на настаняване и продължителност сме ви подготвили и няколко варианта:
Нощувки + Закуска и Вечеря:
3 Нощувки - 280 лв
4 Нощувки - 350 лв
Практики:
Сряда до Неделя - 400 лв.
Петък до Неделя - 300 лв.
Само Събота и Неделя - 250 лв