Skip to main content

Възможно ли е да празнувате детски рожден ден и едновременно с това да се наслаждавате на екзотични коктейли край басейна на хотел Замъка??? Дамммм….възможно е, а едновременно с това ще имате възможност да се насладите и на това как вашето дете изпълва атмосферата с радост и вълнение, с нови приятелства и емоции. Да, в Замъка създаваме незабравими моменти, а празнуването на рождения ден на вашето дете е точно такъв момент!

В Замъка всеки детски рожден ден е специален – изпълнен със смях, радост и безкрайни вълнения. Басейнът е мястото, където децата разкриват нови приключения и създават незабравими спомени. Прекрасни моменти, в които децата се забавляват най-искрено и безгрижно, откриват нови чисти приятелства, споделят игрите си, щуреят и дивеят .

А когато настъпи време за хапване, нашите вкусни домашно приготвени пици и бургери, поднесени с усмивка, събуждат апетита на всички малки палавници. Не на последно място ще ви подсетим и за тортата….. това, което всички очакват с най-голямо нетърпение винаги. Ние можем да ви предложим прекрасни домашно приготвени торти с шоколад, с плодове, сметанови и дори без глутенови сурови торти. Заповядайте с нас на едно различно вкусово приключение!

За децата всяко празнуване в Замъка е като приказка, в която те са главните герои. Осигурете на вашето дете незабравим рожден ден, където всяко желание се сбъдва, а всяка усмивка е безценна. В Замъка всяко детско празненство е като съвършен филм, където магията на приятелството и забавлението се сливат в един неповторим ден. Нека този ден бъде запомнящ се, неповторим и вълшебен.

Ние ви очакваме в Замъка и нека забавленията започнат! 🎉🎈🏰