Skip to main content

На 18.10.2020, Снежана Димитрова – феята с вълшебна спринцовка и ALIAXIN® ще правят чудеса в хотел „Замъка“.

За всички #ПриятелНаЗамъка ще има ПРОМО цени с 50% отстъпка.

На 18.10.2020, Снежана Димитрова – феята с вълшебна спринцовка и ALIAXIN® ще правят чудеса в хотел „Замъка“.

За всички #ПриятелНаЗамъка ще има ПРОМО цени с 50% отстъпка.

Достатъчно е само да харесате фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/hotelzamuka

Италианските продукти ALIAXIN® са решение за цялостно подмладяване, подчертаващи естествената красота, за хармонични и балансирани естетични резултати.

Възстановява естествения овал, пълнотата и симетрията на лицевия контур, връща тонуса на кожата, укрепва еластичността и поддържа хидратацията. Tова са естетичните и терапевтични резултати, които ALIAXIN® гарантира.

ALIAXIN® има естествен лифтинг ефект, съчетан с биологично действие, стимулиращо възстановяването на колагеновите структури на дермата. Продукта е с дълготраен ефект и гаранция за безопасност / повече от 17г е на пазара и до момента няма установени странични ефекти /.

Четири различни формули-GP,FL,SR,EV, със специфични високоеластични свойства, създадени по изследвания на IBSA, за постигане на максимална клинична ефективност, чрез комбинация от хиалуронови киселини, с различно молекулно тегло и различна степен на омрежване. Снежана Димитрова ще Ви представи:

 

ALIAXIN® FL – LIPS – OБЕМ И КОНТУР НА УСТНИТЕ

Стегнати и хармонично оформени устни. Естествена красота и младост.

  • Устни ъгли (устни комисури)
  • Периорални бръчки

Очертава на контура пигментния ръб на устните и увеличава обема. Идеален вискозитет, гарантиращ хомогенно разпространение в устната лигавица.

Цена на процедурата 650 лв.за 1мл., за #ПриятелНаЗамъка цената е 300 лв. за 1мл. / може да бъде поставен по 1/2 през две седмици /

Ние от хотел „Замъка“ осигуряваме пълно съдействие на специалния ни гост Снежи Димитрова, затова не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация и записване на час: 0 888 437 987. Хотел „Замъка“ е домакин на феята с вълшебни ръце и не носи отговорност по рекламации или други финансови претенции.

Не се колебайте да ни пишете за да разберете кои са следващите дати, на които Снежи ще бъде отново гост на гр.Царево и хотел „Замъка“

Прочетете още новини