Skip to main content

Замъка: Инвестицията в служителите и екипа ви гарантирано ще върне доверието във Вас и корпорацията ви скорострелно и многократно

Вярвам, че няма нужда да ви убеждаваме в това, че инвестицията свързана с подаряването на почивка в Замъка на Вашите служители би била високо оценена от екипа ви. Сигурна съм, че Вие осъзнавате предимствата на тази инвестиция спрямо дългосрочните успехи на Вашия бизнес. В нашия блог ще ви припомним предимствата и ценностите от тази решителност, която може да промени начина, по който Вие като работодател се грижите за своите служители.

1. Почивката като инвестиция в продуктивността:

Почивката на служителите е като гориво за двигателя на Вашия бизнес. Отпускът в Замъка ще поднови тяхната енергия и мотивация, което непосредствено ще се отрази на техните работни резултати.

2. Подобрена креативност и иновационен подход:

Свежият въздух на морето и уютната обстановка на Замъка ще вдъхновят служителите Ви да мислят извън рамките и да предложат новаторски идеи за развитие на бизнеса. Обстановката и новата заобикаляща ги среда ще мотивира допълнително служителите ви да са по-креативни при изпълнение на задълженията си, по целеустремени и бързи в разрешаването на възложените им проекти и казуси.

3. Подобрено здравословно състояние:

Почивката на морето не само ще осигури мигновено възстановяване, но и ще допринесе за по-доброто физическо и психическо здраве на служителите Ви. Смяната на обстановката, напускането на рутината, свежия морски въздух, напускането на матрицата – това гарантирано ще възвърне спокойствието и хармонията в човека. Той ще пре-открие силата и творческите си заложби, ще разгърне потенциалите си и ще има мотивация да покаже най-доброто от себе си в знак на благодарност и уважение към грижата за него.

4. Увеличена мотивация и лоялност:

Подаряването на ваканция на морето е жест, който ще бъде оценен високо от Вашите служители и ще укрепи тяхната вяра и лоялност към фирмата. Цената, която вие ще инвестирате за тази почивка не би могла да се измери с ресурса, с който служителите в последствие ще Ви се отблагодарят. Повярвайте в екипа си, за да повярва и той във възможностите си! Няма да съжалявате!

5. Подобрена екипна връзка:

Ваканцията на морето ще създаде възможност за по-тясно свързване между служителите ви и в извън работно време, ще предостави възможност да се опознаят извън работната обстановка, а това несъмнено ще се отрази положително на ефективността на работния процес.

6. Подобрени междуличностни отношения:

Разходките по плажа и обеди на закрито в Замъка ще насърчат служителите да се запознаят и да създадат по-близки връзки, което е ключово за успешната работа в екип. Дали с коктейл в ръка край басейна или на следобедно матине, обстановката в Замъка е предразполагаща и уютна за леки и приятни разговори, за споделяне и общуване.

7. Подобрено управление на стреса:

Отпуската в Замъка ще помогне на служителите да се справят по-добре със стреса и предизвикателствата на работното място. Опитайте! Не губите нищо, позволете си да бъдете различния работодател – този, който се грижи за екипа си!

8. Повишено удовлетворение от работата:

Почивката на морето ще допринесе за по-високото удовлетворение от работата на служителите, което в крайна сметка ще се отрази на бизнеса. Социалните придобивки под формата на ваучери отдавна вече не са нещо ново, хората свикнаха с тях. Но…предложете нещо различно – ваучер за ваканция или пък организирана ваканция за всичките ви служители и техните семейства заедно. Сплотете екипа си, те са по-голямото семейство, което допринася за успешните ви проекти заЕдно.

9. Подобряване на репутацията и привличане на нови таланти:

Подарък „ваканция на морето“ ще укрепи репутацията на Вашата фирма като грижовен и отговорен работодател. А добрата грижа за служителите е ключов фактор за привличане на нови и квалифицирани кандидати за работа във Вашата фирма. Насладете се на това да бъдете търсения и желан работодател !

10. Официален разход за Вашата фирма

За направените „подаръци“ вие ще получите документ, с който бихте могли да намалите данъците и печалбата си. Ако имате въпроси, свържете се с нас и ще ви предоставим допълнителна информация.

Подаряването на ваканция на морето в Замъка на Вашите служители е инвестиция във вашето бъдеще, във бъдещето на вашата фирма и бизнес. Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да помогнем на вашия бизнес да процъфтява чрез грижата за неговите най-ценни активи – служителите.

Свържете се с нас и направете първата стъпка към по-успешен и процъфтяващ бизнес, като инвестирате в отдиха и благополучието на Вашите служители!