Skip to main content
Screenshot

Заповядайте на специално събитие за Великден, с ИЗИС СЕЙКИМ РЕЙКИ и водена медитация! Това ще бъде едно уникално преживяване което ще ви подари божествена хармония, възстановяване на баланса на физическото и енергийно тяло и вътрешно освобождаване от блокажи, гняв, срам, вина, стрес и безпокойство.

На 4 май, Велика събота в навечерието на Великден от 16.00 до 18:00 часа ще се съберем в чаровната обстановка на зала „SENSE“ в хотел “Замъка” гр. Царево. Ще имате уникалната възможност да се отпуснете и да си подарите грижа само за себе си, грижа, която заслужавате иииии заедно ще се поглезим с енергийна благословия на рейки енергията и медитация “Даровете на триединството”.

През това вдъхновяващо събитие, ще ви преведе Майя Петрова квалифициран енергиен терапевт в школата на ТеоРей, Мастър в Усуй рейки, изис сейким, rainbow energy, Зелена тара сейким, Таро и други. През процеса на възстановяване на енергията ви и хармонизирането на физическото, емоционалното и духовното ви състояние ще получите подаръците на вселената. Ще имате възможността да се потопите в медитативните води и да се отпуснете в най-фините измерения за да се почувствате отново цялостни и пълни с енергия и хармония отвътре за да дадете и навън на вашите обични хора.

Събитието е отворено за всички, които търсят вътрешно спокойствие и хармония, независимо от това дали сте посещавали такива практики или имате познания в тази област. Нашата цел е да ви помогнем да се върнете към себе си, да откриете вътрешната си светлина и мир и да усетите истинския дух на необикновените празничните дни на Великден.

Запишете се сега, за да си осигурите място на това вълнуващо събитие. Броят на местата е ограничен, за да осигурим максимално лично внимание и грижа към всеки участник.

Очакваме ви с нетърпение на този специален ден! Нека заедно се погрижим за хармонията и благополучието си и да поставим едно различно ново начало на предстоящия летен сезон !
Великденските празници не са само трапеза, те са време в което да се обърнем навътре към себе си, да открием това, което има нужда да бъде Възкресено отново, онова което сме затрупали в забързаното си ежедневие.

Енергиен обмен: 25.00 лв.
Ако чувствате финансово затруднение, но много бихте желали да се включите в практиката ни, моля пишете ни.

За записване: 0878 437 987 

Leave a Reply