Skip to main content

Хотел Замъка е идеалното място за Вашия следващ йога лагер или ритрийт. Мястото за хармония, вдъхновение и презареждане.

Ако сте организатор на йога лагери или духовни ритрийти и търсите идеалното място за вашето следващо събитие, ние ви предлагаме магична комбинация от природа, уют и удобства.

10 причини да изберете Замъка за вашето йога събитие или друго духовно пътешествие:

  1. Чиста природа и неподправена свежест : Разположен в близост до морето и обграден от борова гора, Замъка предлага уникална среда, която ви позволява да се сливате с природата и да възстановите духа си. Възползвайте се от възможността да съчетаете мощната изчистваща енергия на морето и чистата зареждаща енергия на планината и гората. Соленият въздух и минералите във водата са известни с това, че почистват не само умовете на хората, но и енергийните им тела. Плуването или просто престоят край морето може да допринесе за освобождаване на стреса и напрежението, като същевременно зарежда с положителна енергия. Планината от своя страна притежава зареждаща и оздравителна енергия, която може да подпомогне духовния растеж и хармонията на ума. Разходката в гората или медитацията сред природата са изключително благоприятни за възстановяване на енергията и вътрешното балансиране. Хотелът Замъка интегрира тези две природни енергийни сили в своето пространство, предоставяйки възможност за йога практики на открито и преходи и медитации в Странджа планина.
  2. Удобства и комфорт: стаите в Замъка са шумоизолирани с масивни мебели изцяло от дърво, комфортните матраци и уютна атмосфера осигуряват идеалните условия за пълноценна почивка и възстановяване. Хотелът се намира на стратегическо място в града, комбинирайки удобството на централната локация със спокойствието на периферията. Това позволява лесен достъп до градските атракции, ресторантите и магазините, като същевременно осигурява тиха и спокойна среда за почивка и медитации.
  3. Индивидуален подход: Ние разбираме, че всяко събитие е уникално, затова предлагаме персонализиран подход към вашите нужди и изисквания. С удоволствие ще чуем вашите предпочитания и ще предложим най-добрите решения за събитието ви, така че то да бъде запомнящо се и пълноценно за клиентите ни. Имаме възможност да изготвим менюта, съобразени с концепцията на организираното от вас събитие.
  4. Пространство на открито: В непосредствена близост до параклиса имаме прекрасна зелена градина, подходяща за практики на открито. В уютна и неформална обстановка, в непосредствена близост до басейна, сред бамбук и свежа зеленина под дебела сянка също предлагаме възможност за практики на свеж въздух и под открито небе.
  5. Зала на закрито: Когато времето не го позволява или имате нужда от тишина и уединение – на ваше разположение са двете ни зали. Зала Конферентна зала „Sense“ – слънчева и приветлива е подходяща за по-малък формат на групите. Зала Конферентна зала „Орфей“ е с по-голям капацитет и е подходяща за всякакви практики. Двете зали разполагат с климатици и тераси и са идеално допълнение за вашето събитие.
  6. Био храна : Ние предлагаме вкусна био храна, приготвена със свежи и органични съставки, които ще ви помогнат да се храните здравословно и балансирано по време на вашия престой. В градината на Замъка отглеждаме зеленчуци, които не се пръскат с химически вещества, не се торят с изкуствени торове и са отгледани в чиста среда.
  7. Допълнителни услуги: В Замъка са провеждани редица йога събития, духовни практики и ритрийти, което ни позволява да имаме индивидуален подход към вашето събитие, да ви предложим допълнителни специфични услуги и подкрепа по време на вашия престой. Имаме възможност да осигурим информация за еко-пътеки в района, организиране на трансфери до митични тракийски гробници и др.
  8. Близост до природни забележителности: Замъка е разположен в близост до различни Забележителности , подходящи за безгрижни разходки или за търсачи на приключения, места, които ви позволяват да изследвате дълбините на душата си , да чуете призива на сърцето си и да се насладите на всичко, което природата и Вселената са готови да ви предоставят като Дар.
  9. Екологична отговорност: Замъка се гордее с еко политиката, която следва и за нас е изключително удоволствие да бъдем домакин на повече събития и хора, ориентирани в тази посока, хора които ценят и подкрепят екологичните инициативи и ги превръщат в свой приоритет. Еко политиката е централна част от идентичността и културата ни. Прилагаме строги стандарти за опазване на околната среда във всички аспекти на нашата дейност. От използването на възобновяеми източници на енергия до прецизния избор на екологични препарати и материали. С гордост можем да заявим, че Замъка се отличава с модел за устойчиво управление, който не само намалява въглеродния отпечатък, но и допринася за екологичното разнообразие на нашия регион. За всички, които сте ориентирани към еко-съзнателността, ние сме вашия идеален партньор на морето, защото вярваме, че планетата заслужава да бъдем съзнателни в делата си и сърцата си.
  10. Изгодни цени: Не на последно място, ще изготвим за Вас специална оферта, съобразена с бюджета на събитието и с очакванията ви. Ние сме убедени, че качеството има цена, но вярваме и че качествената почивка не трябва да е недостижима. Затова предлагаме конкурентни цени, които с внимание и прецизност ще подготвим за вас.

Ако искате да направите вашето йога събитие или лагер незабравим и вдъхновяващ, изберете Замъка! Свържете се с нас днес, за да започнете планирането на вашето уникално събитие!

Нека го направим заЕдно !