Skip to main content

Заповядайте във вълшебния свят на източната мъдрост.

Имате въпроси за връзката между вашето дете и личният му елемент в китайската астрология? Или как да привлечете повече богатство и успех в живота си чрез фън шуй? Ние имаме отговорите!

В тези незабравими лекции ще научите как да разгадаете тайните на вашия личен код и да създадете хармония във всеки аспект на живота си. Самата Мая Мариниш ще ви разкрие практични съвети и техники за постигане на успех и благополучие.

ПАКЕТНА ЦЕНА 222 лв на човек с включени 2 нощувки, закуски, и участие във всички лекции:

🔸 07.06.2024 г. от 13:00 до 15 ч. Как да разбираме по добре детето си чрез личният му елемент в китайската астрология ?! 8 те стълба БА ДЗИ.
🔸 07.06.2024 г. от 19:00 до 21ч. – Личен код, богатство и още нещо по Фън Шуй за повече успех.
🔸08.06.2024 г. от 11:00 до 13ч. – Какво е вашето предназначение съгласно китайската и индийската астрология и как да го прилагате в живота си ?!
🔸09.06.2024 г. от 09:00 до 11 ч. – Посрещане на слънцето и ритуал.

След всеки семинар участниците ще получат сертификат за присъствие.
🔸 За участниците в трите лекции ще има и специална награда!

Събитието ще се проведе на едно от най-магичните места, а именно в хотел „ЗАМЪКА“, където спокойствието на природата среща лукса на барока. Вдъхновете се от красотата на природата и се потопете във вълнуващия свят на източната мъдрост.

Не пропускайте възможността да се научите за вашия личен път и да се свържете по-дълбоко със себе си и с вашето дете. Резервирайте своето място още сега и се подгответе за едно пътуване, което ще промени живота ви!“

Молим, Всеки участник, предварително да подаде данните си към рецепцията на хотела с дата на раждане, място и час, за да Ви подготвим наталната карта преди събитието. Бихте могли да носите предварително подготвена вашата натална карта, ако не желаете да предоставяте личните си данни.

🔸 ЗАПОВЯДАЙТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ С ЕДНО НОВО ПОЗНАНИЕ ЗА СЕБЕ СИ!

🔸 ЛЕКТОР: Консултант по източни астрологии МАЯ МАРИНИШ

И най-доброто? Цената за участие е изключително достъпна, така че всеки може да се възползва от този уникален опит за лично и духовно развитие!

Пакетната цена е 222 лв на човек и включва 2 нощувки с включени закуски и посещение на всички лекции. Цената е при настаняване на двама човека в стандартна двойна стая.
Цена при единично настаняване 255лв