Skip to main content

Годишната семейна почивка с деца – това е времето, в което всички създаваме прекрасни спомени и прекарваме дните си в забавление и безгрижие. Детският смях звучи край масата за закуска, игрите край басейна и на плажа нямат край, а вечерните разходки носят нови емоции и вълнения. Всеки човек се нуждае от лятна почивка, за да се откъсне от работната среда и сивото ежедневие. Също и да се зареди с енергия и вдъхновение. Но когато говорим за родители, всяка семейна почивка с деца е времето, в което се стремим да създадем незабравими спомени за нашите скъпи мъници. Да, може би не се вписва съвсем точно в идеята за релаксираща почивка. Но със сигурност има свой собствен чар и специално място на страниците на албума със снимки!

По време на всяка семейна почивка с деца, вниманието към детайлите играе още по-ключова роля от планирането на което и да е друго пътешествие. Както всеки родител добре знае, пътуването и ваканциите с децата невинаги са лесна задача. Предизвикателства и лоша организация могат да са причина за разваляне на настроението на всички въвлечени в приключението. Затова и е приоритет за всеки родител да се увери, че младите туристи се чувстват комфортно и на нуждите им се откликва. Какво чудесно съвпадение! Комфортът и радостта на нашите млади гости са и наш приоритет! Хотел „Замъка“, гр. Царево се е посветил на мисията да създава добро настроение и наслада у всеки един гост – от най-младите до белобрадите.

В тази статия ще разгледаме някои от допълнителните удобства, които предлагаме за най-младите гости на нашия хотел. Те заемат специално място в сърцата ни! Остани с редовете по-долу, за да научиш как в хотел „Замъка“ твоята семейна почивка с деца ще се превърне в източник на забавления за тях, а на теб ще донесе спокойствие и сигурност.

Семейна почивка с деца и удобства за най-младите

Традиционно българската семейна почивка започва на прага на маломащабна война. Мама е събрала всичко, което „най-вероятно ще потрябва“ в четири куфара и пет сака. Татко умело се опитва да ги подреди в багажника на колата като в игра на „Тетрис“. Младите пътешественици настояват за още поне десетина габаритни играчки. И насред цялата тази какафония от цветове, материи, пояси и нерви трябва да се открие място и на детската количка. Задача с повишена трудност, няма спор. Но ние от хотел „Замъка“ сме ѝ намерили най-доброто решение! Като гост на нашия хотел получаваш възможността да използваш бебешка или детска количка, предоставена от нас, по време на целия престой в „Замъка“. Една грижа по-малко за теб и една стъпка по-близо към перфектната лятна почивка със семейството, за която ти съдействаме!

Винаги сме насреща да предоставим и детска кошара за спане. За максимален комфорт на всички семейства, предоставяме и кошара за игра при поискване. Така нито едно удобство от дома няма да ти липсва! Ще се радваме да се обърнеш към нас с предварително запитване. Така ще успеем да те посъветваме в кои видове помещения за настаняване свободното пространство е достатъчно, за да се поставят кошари, без това да нарушава комфорта.

Семейна почивка с деца край басейна

Лятото е време за забавления на открито. Ние сме създали условия за това специално за нашите малки гости. При проектирането на детския ни басейн сме се фокусирали върху два основни аспекта – пълна сигурност и истинско забавление! Независимо дали отглеждаш един млад плувец, или твоето мъниче тепърва ще се потапя в дълбоките води на обучението по плуване, нашият детски басейн е притегателна сила за всички пълзящи, прохождащи и уверено крачещи. Там, където водните капчици улавят слънчевите лъчи в калейдоскоп от цветове, а детското въображение превръща игрите на пирати и русалки в съвсем реални, ние сме се погрижили нито един малчуган да не скучае. На мама и татко остава само да се наслаждават на студена напитка и големи количества витамин D.

Семейна почивка с деца и по време на празник

Искаш да организираш наистина незабравим детски рожден ден? Защо не съчетаеш лятната семейна почивка с деца и отбелязването на рождения ден на твоя малчо? В хотел „Замъка“ ние можем да организираме детски рожден ден край басейна за групи от деца. Ще се погрижим за това младите пирати да са добре нахранени с любимите им вкусотии, за да имат сили да търсят потопени под водата съкровища, да преборят водните чудовища и да преплуват вълшебния океан от първия опит. Предлагаме вариант от две апетитни менюта, така че да задоволим желанията на дори и най-изтънчения гастроном! Погрижили сме се и за вас, родители. Докато децата са се впуснали в лятна фиеста, вие можете да отпочивате блажено под дебелата сянка и с чаша с коктейл в ръка. Или пък да се потопите в басейна за големи.

Апетитно и здравословно детско меню

За нас в хотел „Замъка“ един от основните приоритети е гостите ни да са добре нахранени. Постигаме това чрез разнообразно меню за закуска, обяд и вечеря, с което откликваме на специфичните диетични нужди и моментните кулинарни желания на абсолютно всеки наш гост! Като древни алхимици ние забъркваме вкусотии, които омайват сетивата. Само че в нашето меню съвсем няма магия, макар че е трудно да повярваш след първата хапка. Всичко е съвсем ясно и прозрачно. Перфектният вкус на всеки залък постигаме чрез използване на свежи и сезонни продукти.

Почти всички плодове и зеленчуци отглеждаме сами според принципите на био фермерството. Така запазваме вкусовите им качества и елиминираме напълно вредите. Домашната ни продукция ни вдъхновява да създаваме традиционни и иновативни рецепти. Нахранили сме стотици малки гладници, което приемаме за лично постижение, защото морския въздух „отваря апетит“, както казват старите рибари. На родителите гарантираме, че вашите мъници се хранят само с полезни и пълноценни храни, а полуфабрикатите са вън от въпрос.

Пространство и удобство при настаняване

Една семейна почивка с деца не би протекла безпроблемно, ако семейството е затворено в стая с размерите на консервна кутия. В хотел „Замъка“, гр. Царево сме се погрижили и за това. За семействата с деца сме създали апартаменти, студиа и суитове, които да отговарят на вашите нужди от повече свободно пространство, комфорт и допълнителни удобства. Допълнително място за поставяне на детски кошари за спане и игри, разтегателни легла за по-големите деца и апартаменти с кухненски бокс са само част от екстрите, на които ще се насладите.

Всяко семейство заслужава перфектна почивка без грижи и притеснения. Хотел „Замъка“ гр. Царево се стреми да предложи именно това изживяване. С допълнителни удобства, внимание към детайлите и лично отношение към всеки гост, ние създаваме пълноценно и незабравимо преживяване. Допринасяйки за това семейната ви почивка да е спокойна и забавна, ние ви помагаме да създадете онези специални моменти, които ще останат в сърцата.