Skip to main content

Замъка: Идеалното място за Вашия следващ тиймбилдинг

Игри, вълнуващи предизвикателства, сплотяващи и обединяващи теми!

Добре дошли в Замъка – едно уникално място, което ще направи вашият следващ тиймбилдинг незабравимо преживяване. Намиращ се в сърцето на природата и обгърнат от спокойствието на морето, Замъка предлага идеалната обстановка за събиране, вдъхновяване и израстване на вашия екип.

Тишина и Уют:

Забравете за шума и стреса на градския живот и се потопете в атмосферата на тишина и уют в Замъка. Нашият хотел е разположен в уединена местност, където спокойствието ви дава възможност да се съсредоточите върху важните въпроси за вашия бизнес.

Вкусна храна и неповторими кулинарни изживявания:

Вкусът на успеха започва с добрата храна. Нашите кулинари създават изискани ястия, които ще разнообразят вашето тиймбилдинг изживяване. От традиционни български ястия с Био зеленчуци и плодове от нашата градина – 10 полезни продукта, които отглеждаме и сервираме за теб до авторски и нетрадиционни вариации на класически гозби, всяко ястие в Замъка е приготвено с любов и внимание към детайла.

Почивка на море & релакс:

Съчетайте почивката, „работата“ по обединението на екипа ви с една освежаваща кратка разходка до брега на морето. Отпуснете се и се насладете на галещия звук на вълните, позволете на слънцето да ви погали с лъчите си, а морския бриз да прогони напрежението от вас.

Басейн и релакс зона:

Освен морето, в Замъка също така предлагаме басейн, където екипът ви може да се отпусне и да се забавлява след интензивните работни сесии. Нашата релакс зона е идеалното място за вашия екип да се отпусне и да се зареди с енергия за бъдещите предизвикателства или пък да бъде поредното предизвикателство, което да обедини духа на екипа ви 🙂 Решението е Ваше!

Внимателно отношение и професионализъм от екипа на хотел Замъка:

В Замъка, винаги сме на разположение на нашите гости. Имаме малък и сплотен екип от приветливи и усмихнати хора, които се грижат за всеки детайл от вашия престой, за да сте сигурни в успеха на вашето събитие.

Чистота и стил:

Чистотата и уюта са от първостепенно значение за нас. А вярваме и за Вас. Полагаме усилия да поддържаме високо ниво и чистота. Нашата грижа за детайла и стремежът ни към перфекционизъм гарантират, че всеки гост ще се чувства като вкъщи.

Конферентна зала „Sense“ и Конферентна зала „Орфей“:

За вашето удобство, предлагаме две оборудвани конферентни зали – „Sense“ и „Орфей“, които са идеални за провеждане на различни събития и обучения. Със своята модерна технология и удобство, те са подходящи за всяко представяне или работно събитие. На ваше разположение са флипчарт, мултимедия, екран, проектор, лаптопи и др по запитване

Замъка е мястото, където всеки тиймбилдинг и корпоративно събитие остава незабравимо преживяване и скъп спомен. Не се колебайте да се свържете с нас днес и да резервирате вашето събитие в нашия хотел. Позволете ни да направим вашата визия реалност!

Замъка ви очаква за едно неповторимо преживяване!